Wij zijn WheelChair Mafia en wij beheren via de verschillende social media kanalen een van de grootste social media platforms voor rollers. Via deze kanalen brengen we op humoristische wijze de dagelijkse uitdagingen van rollers onder de aandacht. Ons doel is het leven voor rollers aangenamer en leuker te maken. We willen rollers motiveren, bewegen en ze inspireren door te laten zien wat er allemaal mogelijk is en verkrijgbaar is. Ook willen we meer bewustwording en begrip te kweken onder valide mensen, zodat rollers beter deel kunnen nemen aan een gelijke samenleving. Hiermee hopen we dat rollers zelf gaan kijken waar hun grenzen liggen, ze op te zoeken en misschien zelfs te verleggen!

“Via deze kanalen brengen we op humoristische wijze de dagelijkse uitdagingen van rollers onder de aandacht.”

Dit doen we door middel van vlogs, blogs, grappige foto’s en leuke filmpjes op onze verschillende social media kanalen. Zo beheren we op Facebook diverse groepen als de ‘wheelchairmafia groep’ voor alles over wheelchairlife, de verkoopgroep voor (2e hands) hulpmiddelen en een groep voor vrijgezelle gehandicapten. Ook beheren we een YouTube kanaal en zijn we actief op Twitter en Instagram. Via de verschillende social media platforms bereiken we meer dan 12 miljoen mensen per maand en is WheelChair Mafia ook bekend tot ver over de landsgrenzen.

Frank Sanders

Frank Sanders

Frank Sanders is de oprichter van WheelChair Mafia. Zijn doel was en is om de dagelijkse uitdagingen van rollers op een positieve manier onder de aandacht te brengen met als doel het creëren van meer bewustwording van het belang van goede toegankelijkheid.

Thomas Maas

Thomas Maas

Thomas heeft een enorme kennis op het gebied van rolstoelen en hulpmiddelen waarmee hij een grote aanwinst is voor WheelChair Mafia.

Het doel van Thomas is om meer bewustwording onder de niet-rollers te kweken en voor de rollers een plek te geven waar ze alle informatie over het leven in een rolstoel kunnen vinden.

Nicole Sanders

Nicole Sanders

Nicole is de morele en financiële steunpilaar van WheelChair Mafia.
Als vrouw van een roller heeft zij jaren lang ervaring met alle uitdagingen waar rollers dagelijks mee te maken hebben. Nicole beheert o.a. ook de ondersteunende groep voor partners en vrienden van rollers genaamd Rolstoel Naasten.

Leontine Nederend

Leontine Nederend

Sparring partner, social support, tekstschrijver, ondertiteling, redigeren van tekst

Privacybeleid

b_shape