Voor bedrijven

WheelChair Mafia is naast het beheren van verschillende social media platforms voor rollers, is WheelChair Mafia ook te boeken voor een presentatie, discussieplatforms, opening van een evenement, training, etc.

“WheelChair Mafia is bekend voor hun zwarte rolstoel humor op social media.”

WheelChair Mafia is ontstaan doordat de oprichter Frank Sanders het leven in een rolstoel zelf niet kon accepteren. Hij zocht een uitlaatklep om al zijn dagelijkse uitdagingen kenbaar te maken aan de wereld. WheelChair Mafia was voor hem de mogelijkheid om hulp en ondersteuning van andere rollers te vinden die voor dezelfde uitdagingen stonden.

Door een langzaam slopende ziekte kwam Frank vanaf zijn 30e uiteindelijk in een rolstoel terecht waardoor zijn acceptatie proces volledig anders verliep dan zijn compagnon Thomas Maas. Thomas heeft door een auto ongeluk een dwarslaesie opgelopen en was daardoor van de een op de andere dag overgeleverd aan het rolstoel leven. Samen nemen ze het publiek aan de hand van ontelbare humoristische maar echte voorbeelden mee in de wereld van WheelChair Mafia.

Frank Sanders vertelt open en eerlijk over zijn acceptatieproces en waarom deze zo lang heeft geduurd en hoe hij andere hiervoor wil behoeden. Indrukwekkend is het verhaal van Thomas, zijn spontane en vrije leven voor het ongeluk, het ongeluk en hoe hij erboven opgekomen is. Samen vertellen ze over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en enthousiasme zijn hierbij hun sleutelwoorden.

Wanneer WheelChair Mafia presenteert verbinden zij hun persoonlijke verhaal en uitdagingen met veel humor. In een inspirerende, ontroerende en verrassende presentatie over dromen, tegenslagen en succes delen de mannen van WheelChair Mafia hun ervaringen en wijze lessen met iedereen, waarbij uiteraard veel zwarte humor wordt gebruikt en het publiek met een lach en een traan wordt vermaakt.

In een inspirerende, ontroerende en verrassende presentatie over dromen, tegenslagen en succes delen de mannen van WheelChair Mafia hun ervaringen en wijze lessen met iedereen

Als gastsprekers stonden de mannen van WheelChair Mafia al meerdere keren samen op het podium en maken ze het publiek duidelijk dat ze erg verschillend zijn ondanks dat ze allebei in een rolstoel zitten. Waar de een nachten van wakker kan liggen is voor de ander juist een grote hobby.
Door hun ervaring weet het duo elkaar blindelings te vinden en het enthousiasme dat zij uitstralen werkt aanstekelijk. Frank en Thomas maken graag gebruik van interactie met het publiek zodat de zaal helemaal loskomt en geboeid blijft. Lui in je stoel zitten is geen mogelijkheid en één ding is zeker, dit duo is dol op rolstoel humor.

De show kan ook een zakelijk karakter hebben (bijvoorbeeld voor relaties of personeel). WheelChair Mafia verbindt (persoonlijk) ondernemerschap met ontwikkeling, uitdagingen, humor en levenslessen, waarbij inspiratie de kern is.

Benieuwd wat WheelChair Mafia voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op

b_shape