Presentaties voor bedrijven

Naast dat wij als WheelChair Mafia bekend staan om zwarte rolstoel humor op social media en het beheren van diverse groepen en kanalen, zijn we ook te boeken voor een presentatie, discussieplatforms, opening van een evenement, training, etc.

WheelChair Mafia is ontstaan doordat ik zelf, Frank Sanders, het leven in een rolstoel niet kon accepteren. Ik zocht een uitlaatklep om al mijn dagelijkse uitdagingen kenbaar te maken aan de wereld. WheelChair Mafia bood mij de mogelijkheid om hulp en ondersteuning van andere rollers te vinden die voor dezelfde uitdagingen stonden. Ik wil anderen graag open en eerlijk vertellen hoe mijn acceptatieproces verliep, waarom deze zo lang heeft geduurd en hoe ik anderen hiervoor wil behoeden. Door een langzaam slopende ziekte kwam ik uiteindelijk vanaf mijn 30e in een rolstoel terecht waardoor mijn acceptatie proces volledig anders verliep dan bij mijn compagnon Thomas Maas:

“Ik heb bij een auto ongeluk een dwarslaesie opgelopen en was daardoor van de een op de andere dag overgeleverd aan het rolstoel leven. Mijn spontane, avontuurlijke en vrije leven voor het ongeluk veranderde in één klap door het ongeluk en ik moest mijn leven aanpassen.”

Samen nemen we het publiek aan de hand van ontelbare humoristische maar echte voorbeelden mee in de wereld van WheelChair Mafia. We vertellen over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en enthousiasme zijn hierbij sleutelwoorden. We willen ons persoonlijke verhaal en onze uitdagingen delen aan de hand van humor en positiviteit. We willen inspireren, ontroeren, dromen delen en tegenslagen overwinnen. We willen onze ervaringen en wijze lessen delen met iedereen, uiteraard met een vleugje zwarte humor, waarbij het publiek wordt vermaakt met een lach en een traan. 

Als gastsprekers stonden wij mannen van WheelChair Mafia al meerdere keren samen op het podium, waarbij al vrij snel duidelijk werd dat ook wij erg verschillen, ondanks die rolstoel. Waar de een nachten van wakker kan liggen, ziet de ander het als grote hobby. 

Ondanks onze verschillen weten we elkaar echter feilloos aan te voelen en hopen met ons enthousiasme het publiek aan te steken. We houden van interactie met het publiek, zodat de zaal loskomt en geboeid blijft. (lui in je stoel zitten/) Stil zitten is eigenlijk geen optie, het liefst laten we je schudden van het lachen. 

De presentatie kan natuurlijk ook een meer zakelijk karakter hebben (bijvoorbeeld voor relaties of personeel), waarbij een vleugje humor niet kan ontbreken. Hierbij proberen we (persoonlijk) ondernemerschap te verbinden met ontwikkeling, uitdagingen, humor en levenslessen, waarbij inspiratie de kern is. 

Benieuwd wat WheelChair Mafia voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op. 

24 – 27 mrt. 2020 Mentelity Games

facebooktwitterinstagramyoutubelinkedinThats a wrap for the first Mentelity Games! The rest of the photos will come soon! Hope to see you all next year, SAVE THE DATE: 24-27 of March 2020! Photo by Mathilde Dusol. Check all the photo's here:...
b_shape