Presentaties voor bedrijven

Naast dat wij als WheelChair Mafia bekend staan om zwarte rolstoel humor op social media en het beheren van diverse groepen en kanalen, zijn we ook te boeken voor een presentatie, discussieplatforms, opening van een evenement, training, etc.

WheelChair Mafia is ontstaan doordat Frank Sanders, het leven in een rolstoel niet kon accepteren. Hij zocht een uitlaatklep om al zijn dagelijkse uitdagingen kenbaar te maken aan de wereld. WheelChair Mafia bood hem de mogelijkheid om hulp en ondersteuning van andere rollers te vinden die voor dezelfde uitdagingen stonden. Frank wil anderen graag open en eerlijk vertellen hoe zijn acceptatieproces verliep, waarom deze zo lang heeft geduurd en hoe hij anderen hiervoor wil behoeden. Door een langzaam slopende ziekte kwam Frank uiteindelijk vanaf zijn 30e in een rolstoel terecht waardoor zijn acceptatie proces volledig anders verliep dan bij zijn compagnon Thomas Maas. Thomas heeft bij een auto ongeluk een dwarslaesie opgelopen en was daardoor van de een op de andere dag overgeleverd aan het rolstoel leven. Zijn spontane, avontuurlijke en vrije leven voor het ongeluk veranderde in één klap door het ongeluk en hij moest zijn leven aanpassen.

Thomas: “Ik heb bij een auto ongeluk een dwarslaesie opgelopen en was daardoor van de een op de andere dag overgeleverd aan het rolstoel leven. Mijn spontane, avontuurlijke en vrije leven voor het ongeluk veranderde in één klap door het ongeluk en ik moest mijn leven aanpassen.”

Samen nemen Frank en Thomas het publiek aan de hand van ontelbare humoristische maar echte voorbeelden mee in de wereld van WheelChair Mafia. Ze vertellen over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en enthousiasme zijn hierbij sleutelwoorden. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal en hun uitdagingen aan de hand van veel humor en positiviteit. Ze willen inspireren, ontroeren, dromen delen en tegenslagen overwinnen. Ze willen hun ervaringen en wijze lessen delen met iedereen, uiteraard wel altijd met een vleugje zwarte humor, waarbij het publiek wordt vermaakt met een lach en een traan.

Als gastsprekers stonden wij mannen van WheelChair Mafia al meerdere keren samen op het podium, waarbij al vrij snel duidelijk werd dat ook wij erg verschillen, ondanks die rolstoel. Waar de een nachten van wakker kan liggen, ziet de ander het als grote hobby. 

Ondanks de vele verschillen weten Frak & Thomas elkaar echter feilloos aan te voelen en hopen ze met hun enthousiasme het publiek aan te steken. Ze houden van interactie met het publiek, zodat de zaal loskomt en geboeid blijft.  lui in je stoel zitten is eigenlijk geen optie, het liefst laten we je rollen van het lachen.

De presentatie kan natuurlijk ook een meer zakelijk karakter hebben (bijvoorbeeld voor relaties of personeel), waarbij een vleugje humor niet kan ontbreken. Hierbij proberen we (persoonlijk) ondernemerschap te verbinden met ontwikkeling, uitdagingen, humor en levenslessen, waarbij inspiratie de kern is. 

Benieuwd wat WheelChair Mafia voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op. 

Support 2022 (15 t/m 18 juni 2022)

Ervaar onbeperkte mo­ge­lijk­he­den op Support 15 t/m 18 juni 2022 Voor mensen met een bewegingsbeperking is het nog altijd lastig om volwaardig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Daarom streeft Support naar een inclusieve samenleving. Dit is hét event dat...
b_shape